skip to Main Content

Om oss

Jennys Hund och Katt heter butiken som ligger i det Rosa Huset i Valbo. Närmare bestämt på en liten ”ö” mittemellan avfarten till Valbo Köpcentrum och E16.

Butiken har funnits här sedan 1990, men i nuvarande regi sedan 1998. Vi har öppet sju dagar i veckan (med undantag för ett fåtal röda dagar per år). Vi satsar på att ha ett brett och annorlunda sortiment med det där ”lilla extra”. Saknar Du ändå något,så kan vi oftast beställa hem det!

Just nu är vi fyra som jobbar i butiken och två frisörer inne på Spaavdelningen. Vår ambition är att Du alltid ska känna Dig välkommen och få hjälp av trevlig och kunnig personal.

Om du önskar snabbare uppdateringar av våra kampanjer etc, ta gärna en titt på våran Facebook-sida.

Jenny Grönlund

Jobbat i butiken sedan 1990 och drivit den i egen regi sedan 1998.
Har fyra sällskapshundar; en chihuahua och tre American Hairless Terriers.

Katarina Tille

”Allvetaren” i butiken. Har jobbat i butiken sedan 2001. Äger en Lapsk Vallhund och en jaktlabrador samt en huskatt. Gått instruktörsutbildning. En av våra duktiga kloklippare.

Stina Fyhr

Utbildad instruktör och tävlingsledare inom SBK. Jobbat i butiken sedan 2010.
Tränar och tävlar aktivt inom lydnad och vallning. Ägare till två hundar av raserna Border Collie och en Norsk Skogskatt. En av våra duktiga kloklippare

Birgit Gustavsson Löv

Utställningsintresserad whippetägare som började jobba i butiken 2004. Har alltid svar på tal! 😉

Ronja Ribacke

Ronja är bosatt i Valbo. Har familj, bondgård, två hundar och fyra katter. Dessutom ett flertal kaniner, höns och får. Började hos oss nov-18.

Back To Top