Vilse i foderdjungeln? Här kommer några tips att hålla utkik efter: mycket kött (av god kvalitet!), högt energivärde och recept som är snällt mot den lilla magen. Så bör det också smaka gott. Behöver vi säga att Monster Grain Free Kitten innehåller allt det?
Protein: Kyckling, Kalkon.
100% spannmålsfritt alternativ. För att många katter mår bra av det. Och för att många ägare efterfrågar det.
Näring av hög kvalitet.
Med kyckling. En proteinråvara med både hög smaklighet, smältbarhet och biologiskt värde. Alltså en proteinkälla som kroppen kan ta upp och tillgodose sig till väldigt hög grad!
Monster Cat Grain Free Kitten.
Sammansättning: Färsk tillagad kalkon (24%), torkat kycklingprotein (24%), torkad potatis, torkat kalkonprotein (8%), kycklingfett (6,5%), hydrolyserat kycklingprotein (5,5%), sötpotatis, laxmjöl (2,5%), sockerbetsfiber (2,5%), hela ärtor, torkad krill (0,9%), torkad öljäst, fiskolja (0,5%), linfrö, cellulosa, torkad cikoriarot (naturlig källa till inulin och fruktooligosackarider), torkad broccoli, torkad spenat, torkade tranbär, torkade blåbär, torkad spirulina, glukosamin (100 mg/kg), kondroitinsulfat (100 mg/kg), växtextrakt (yucca schidigera, vippvallmo, rosmarin, labruskavin, gurkmeja, citrus, eugenia).
Tillsatser: Vitaminer: Vitamin A 20000 IU, vitamin D3 1750 IU, vitamin E 200 mg. Aminosyror: Taurin 1500 mg, DL-metionin 5000 mg. Spårelement: Järn (järn(II)sulfatmonohydrat) 70 mg, koppar (koppar(II)sulfatpentahydrat) 10 mg, zink (zink(II)sulfatmonohydrat) 100 mg, mangan (mangan(II)sulfatmonohydrat) 40 mg, jod (kalciumjodat) 1,5 mg, selen (natriumselenit) 0,2 mg. Bindemedel: E558, bentonit-montmorillonit 2090 mg. Stabiliseringsmedel för tarmflora: Enterococcus faecium NCIMB 10415 10^9 cfu.
Analytiska beståndsdelar: Råprotein: 41%, Råfett: 17,5%, Råaska: 9,1%, Växttråd: 2,4%, Kalcium: 1,8%, Fosfor: 1,3%, Omega-6-fettsyror: 2,4%, Omega-3-fettsyror: 0,66%.
Kaloriinnehåll (beräknad omsättbar energi): 4 022 kcal/kg.
Se till att katten alltid har tillgång till friskt vatten. Förvaras torrt och svalt.